Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunCHP Heyeti İTSO’yu Ziyaret Etti

CHP Heyeti İTSO’yu Ziyaret Etti

 

 

CHP Heyeti, 6 Şubat tarihinde Bölgemizde meydana gelen deprem felaketi sonrası Hatay’a gelerek depremin vurduğu Antakya, İskenderun, Defne, Samandağ’ı, Arsuz ve çevresinde incelemelerde bulundular. CHP Heyeti, Hatay’daki incelemeler kapsamında sivil toplum kuruluş temsilcilerini de ziyaret ederek, sorunları yerinde dinleme fırsatı buldular.

TBMM CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal ve beraberindeki heyete, İskenderun ekonomisi ve deprem sonrası yaşanan gelişmeler hakkında bilgiler veren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, bölgemizde yaşanan sorunları, üyelerin beklentilerinden oluşan talepleri dosya halinde CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal’a takdim etti.

TBMM CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, “CHP Heyeti olarak Hatay’a geldik. Depremin vurduğu Antakya merkez ve ilçelerinde incelemelerde bulunuyoruz. Burada depremzede vatandaşlarımız ile görüşerek dertlerini dinliyoruz. Bu ziyaretlerimiz kapsamında tespit ettiğimiz sorunları dosya halinde Genel Merkezimizde değerlendireceğiz” dedi.

CHP Heyetinin ziyaretinde, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis Başkanı Zeki Altun, Başkan Yardımcısı   Mahir Taner, Yönetim Kurulu Üyeleri, Fuat Keser, Ali Çitanak, Yılmaz Çağan, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER