Cumartesi, Nisan 12, 2025
No menu items!
Ana SayfaGenelCHP PM'de "herşey güzel olacak"

CHP PM’de “herşey güzel olacak”

‘Herşey çok güzel olacak” sloganının mimarı tutuklu Berkay Gezgin CHP’nin PM listesine alındı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin 21. Olağanüstü Kurultayı’nda yaptığı konuşmada 2019 yerel seçimlerinde İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nun ”Herşey çok güzel olacak” sloganının mimarı tutuklu Berkay Gezgin’in Parti Meclisi listesine alındığını açıkladı.

Son Dakika... Berkay Gezgin CHP'nin PM listesinde

 

Özel, PM üyesi Volkan Demir’in ise İBB’de görevlendirileceğini bildirdi. Demir, yeni görevi nedeniyle partideki görevinden ayrıldı.

”Herşey çok güzel olacak” sloganının mimarı Berkay Gezgin tutuklanarak görevden uzaklaştırılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için yapılan protestolarda tutuklanarak Silivri’deki Marmara Cezaevi’ne gönderilmişti.

PM görevinde ayrılan Volkan Demir ise uluslararası finans konusunda uzman ve akademisyen. Daha önce Galatasaray Üniversitesi’nde bölüm Başkanlığı da yaptı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER