Salı, Eylül 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaPayasCHP ülkenin umut ve güvencesi

CHP ülkenin umut ve güvencesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, “İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı” sonrasında bir basın açıklaması yaparak, CHP’nin Türkiye’nin geleceği için nasıl bir umut ve güvence olduğunu vurguladı. Keskin, CHP’nin tarih boyunca bağımsızlık ve demokrasi mücadelesinin öncüsü olduğunu, bu misyona uygun olarak da iktidara emin adımlarla yürüdüğünü ifade etti.

Keskin açıklamasında şunları söyledi:

“Cumhuriyet Halk Partisi, Kurtuluşun ve Kuruluşun Partisidir”

“Kurtuluşun ve kuruluşun partisi, umudun ve geleceğin güvencesi Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’nin birinci partisidir. CHP, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesini başarıya ulaştırmış, Cumhuriyetimizin temellerini atmıştır. Bugün de partimiz, halkımızın desteğiyle, İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı ile iktidara yürüyor.”

“CHP’nin Evladı Olmaktan Gurur Duyuyoruz”

Keskin, CHP’nin bir neferi, emekçisi ve evladı olmaktan şeref duyduğunu belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi, sadece bir parti değil, aynı zamanda bizim baba ocağımızdır. Bu ocakta bir nefer, bir emekçi ve bir evlat olmaktan büyük şeref duyuyorum. Partimiz, ikinci yüzyıla girerken, halkımızın umudu ve geleceğinin teminatı olarak iktidara yürüyor” dedi.

“Değişim ve Yenilenme Rüzgarı İktidara Taşıyacak”

Erdinç Keskin, CHP’nin “İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı” ile parti içindeki değişim ve yenilenme sürecini tamamladığını, bu sürecin CHP’yi iktidara taşıyacak önemli bir adım olduğunu ifade etti. “Bu kurultay, sadece bir parti içi toplantı değil, ülkemizin geleceğine dair atılan en önemli adımlardan biridir. CHP, Atatürk’ün mirasına sahip çıkarak, Türkiye’nin geleceğini daha aydınlık yarınlara taşımaya kararlıdır” diye ekledi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin, halkın umudu ve geleceğin güvencesi olarak yoluna emin adımlarla devam ettiğini belirten Keskin, “Bizler, milletimizin refahı ve demokrasinin teminatı için bu yolda yürümeye devam edeceğiz. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında, CHP, Türkiye’nin birinci partisi olarak iktidara gelecek” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER