Perşembe, Eylül 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayCHP'li Erdinç Her şey lüks oldu!

CHP’li Erdinç Her şey lüks oldu!

Cumhuriyet Halk Partisi Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, yaz aylarında düşmesi gereken gıda fiyatlarının artan maliyetler nedeniyle tezgahta yüksek fiyatla satıldığına işaret ederek, “Eti, sütü unutan yoksulun sofrasına yaz da gelmedi. Sebze de lüks oldu!” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, fiyatı en çok artan ürünler arasında sebze ve meyvenin yer aldığına dikkat çekti.
AKP iktidarının 22 yılda tarım ve hayvancılığı bitirdiğine işaret eden Başkan Keskin, “Yaz aylarında artan üretime bağlı olarak meyve ve sebze fiyatları düşerdi. Ancak AKP iktidarı onu da bitirdi. Artan maliyetler nedeniyle üreticimiz ektiği ürünü tarlada bıraktı. Buğdaydan çaya, fındığa, ayçiçeğine üretici tüccarın insafına bırakıldı. Girdi maliyetleri ile çiftçi ürettiği domatesi, biberi tarlada bıraktı” dedi.

AKP İKTİDARININ SONU GELMİŞTİR

Tarım kenti Hatay’da da tarımın bitme noktasına geldiğine işaret eden Başkan Keskin, şöyle devam etti: “Tarım ülkesinde vatandaşımız, bamyayı, yeşil fasulyeyi yiyemez hale getirildi. Depremin yıktığı kentte iktidar çiftçiyi destelemeliydi. Ancak Hataylı üretici de kendi kaderine terk edildi. Depremden önce de deprem sonrası da üreticimize destek verilmedi. Kamu kaynakları yandaşa peşkeş çekildi. Ülkemizde tarımı, hayvancılığı, sağlığı, eğitimi bitiren, ekonomiyi krizden krize sürükleyen AKP iktidarının sonu gelmiştir. Birlikte çokça çalışıp hakça bölüşeceğiz. Ülkemizi yeniden refaha çıkaracağız.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER