Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelCHP’liler kardeşlik ve dayanışma gecesinde buluştu…

CHP’liler kardeşlik ve dayanışma gecesinde buluştu…


Cumhuriyet Halk partisi İskenderun İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen kardeşlik ve dayanışma yemeği buluşması partililerden yoğun ilgi gördü.

İsa Taş plaza da gerçekleştirilen kardeşlik ve dayanışma yemeğine CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, birçok ilçe Belediye Başkanları, Belediye Başkan aday adayları ile partililer katıldı.

İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, bugüne kadar görev yaptığı Yönetim kurulu üyelerini sahneye davet ederek “Yönetimime ve Belediye Başka aday adayı arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Gerçekten çok kaliteli ve bir birlerine destek olarak yaptıkları çalışmaları hayranlıkla izliyorum, çıkmış oldukları bu yolda başardılar diliyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Halil İbrahim Özgün de, dünyada Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün eşi ve benzerinin olmadığını vurgulayarak “Bu liderin bugünlerde değerini bilmeyenler var. Bizler büyük önder Atatürk’ü asla unutturmayacağız. Türkiye yerel seçim potasına girdi. Kesinlikle hiçbir şekilde bir birimize kızıp ayrışmayalım. Evet, Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde büyük çekişmeler kırıcı yarışlar var ama bir birimize kenetlenerek iktidarı almamız gerekiyor” diye konuştu.

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir ise İskenderun’da düzenlenen kardeşlik ve dayanışma gecesinde bir arada bulunmaktan son derece mutlu olduğunu ifade ederek “31 Martta ellerimizden çıkan Belediyeleri tekrar almak için çok çalışmamız lazım. İskenderun Belediyesine aday adayı olan tüm aday arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Her kim aday olursa adaylığı nasip olmayan arkadaşım da aday gibi çalışması ve gönülleri girmesi önemli. Ben sayenizde seçilen bir vekilim, haftanın 3 günü Ankara’da, 4 günü de Hatay’da çalışmalar yaparak geçiriyorum. Bu yerel seçim partimiz için çok önemli. Tüm teşkilatlarımız, partililer seçimden zaferle çıkabilmek için var güçleriyle mücadele vermelidir” şeklinde konuştu.

Hatay’da tek isim Hatunoğlu netleşti!
Gece katılımcıların Türk bayraklarıyla ile 10. Yıl marşını söylemesiyle devam etti. CHP’li partililer, Belediye Başkan aday adayları müzik eşliğinde gecenin geç saatlerinde kadar gönüllerince eğlenmeyi de ihmal etmediler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER