Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelDEFNE BELEDİYESİ “HALK MASASINI” KURDU

DEFNE BELEDİYESİ “HALK MASASINI” KURDU


Defne Belediyesi, halkın istek, öneri ve şikâyetleri ile ilgili tek numaradan çok rahat ulaşabileceği Halk Masası’nı kurdu.
444 53 24 numaralı hattın aktif hale geldiğini duyuran Defne Belediyesi, Halk Masası ekibi ile vatandaşların belediye ile tek numaradan iletişimini, sorunlarının çözümü ve gerektiğinde ilgili birimlere aktarımını sağlamayı amaçlıyor.
Defne Belediyesi’ne gelen vatandaşları; çağdaş, akılcı ve çözüm odaklı bir anlayışla oluşturulan HALK MASASI danışma ofisinde görev yapan güler yüzlü, insan ilişkileri kuvvetli ekip karşılıyor.
Defne Belediyesi’nin misyon ve vizyonuna en uygun şekilde, vatandaşların memnuniyetini sağlayarak, kaliteli hizmet ve insan odaklı bir anlayış içerisinde değer yaratan bir iletişim merkezi olmayı hedefleyen Halk Masası; vatandaşların, şu an 4 ayrı binada hizmet vermek durumunda olan Defne Belediyesi’ne ulaşım ve iletişimde yaşadıkları sıkıntılarında çözümünü sağlıyor.
Defne Belediyesi Halk Masası, 444 53 24 numaralı telefon ile hafta içi 08:00 / 18.00 – Cumartesi günleri ise 08:30/13:00 saatleri arasında aktif olarak hizmet vermekte.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER