Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelDEFNE’NİN GURURLARI, BAŞKAN YAMAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE

DEFNE’NİN GURURLARI, BAŞKAN YAMAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE


Türkiye’nin en iyi 32 takımı arasına giren Tavla Gençlik Spor Bayan Futbol Takımı, Defne Belediye Başkanı Op.Dr İbrahim Yaman’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Defne Belediyesi Turunçlu Ana Hizmet Binası’nda gerçekleşen ziyarette bayan futbolculara, Tavla Gençlik Spor Kulüp Başkanı ve Teknik Sorumlusu Mehmet Turunç ve Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Yeniocak, Antrenör Kerem Yılmaz ve Yardımcı Antrenörler Nurten Bereketve Anıl Turunç eşlik etti.
Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonasında 2 yıldır üst üste başarı sağlayan ve geçtiğimiz günlerde tamamlanan müsabakalarda bir üst tura direkt olarak yükselen Tavla Gençlik Spor Futbol Takımının yöneticileri ve bayan sporcuları, Başkan Yaman’a takımlarına verdiği destekten ötürü teşekkür etti.
TEK AMACIMIZ; ÇOCUKLARIMIZIN YÜZLERİNDEKİ SEVİNÇ, GÖZLERİNDEKİ PIRILTDIR
Defneli çocukların ve gençlerin sporla uğraşıyor olmalarının, kendisini; Defne’de ki spor takımlarının kazanacağı şampiyonluklardan çok daha fazlamutlu ettiğini ifade eden Yaman:
“ Bizim tek amacımız, tek düşüncemiz; çocuklarımızın yüzlerindeki sevinç, gözlerindeki pırıltıdır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin sporu hobi edinmeleri, sportif faaliyetlerde bulunmaları adına tüm imkânlarımızı seferber edip en güzel hizmeti vermeye çalışıyoruz. Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonasındaki başarılarıyla bizleri gururlandıran Tavla Gençlik Spor Kulübü bayan futbolcularımız, genelde erkek sporcuların tercih ettiği bir spor dalı olan futbolda yakaladıkları başarı bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Spora, kültür sanata, edebiyata, müziğe gönül veren tüm çocuklarımız ve gençlerimizin yanındayız. Bütün emeklerimiz, geleceğimiz çocuklarımız ve gençlerimiz içindir.” dedi.
Sporcular, kendilerine kitap hediye eden Başkan Yaman ile hatıra fotoğrafı çekildiler.
Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonasında 110 kulübün katılımıyla 25 grupta oynanan müsabakalar ile tamamlanan 1.eleme turunda ilk sırayı alan takımlardan bir üst tura direkt olarak yükselen takımlar arasına giren Tavla Gençlik Spor Bayan Futbol Takımı, Güney-GüneyDoğu grup 1.liğini kazanarak şampiyonluğa giden yolda önemli bir adım attı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER