Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaAltınözüDernek Bağımsız Bir Aday İstiyor

Dernek Bağımsız Bir Aday İstiyor

Altınözlüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Altınözü ilçesinde beklenen hizmetlerin olmaması durumunda, genel seçimlerde “bağımsız milletvekili adayı” teklifinde bulundu.

Altınözlüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Kuday, yönetim kurulu üyeleri ile beraber ortak bir açıklama yayınladı.

Kuday, açıklamasında; “Dernek olarak, her zaman Altınözü ilçemizin çıkarları doğrultusunda hareket ettik ve etmeye devam edeceğiz. Yaklaşan genel seçimlere rağmen, ilçemizin henüz hak ettiği yatırımı almaması bizim vicdanımızı yaralamıştır ve bu vesileyle bu açıklamayı yapma gereği doğmuştur. 2006 yılında söz verilen Antakya – Altınözü yolu yılan hikayesine dönmüştür. Yüzlerce kazananın meydana geldiği yol, görünen o ki çok kimsenin umurunda değil. Öte yandan yatılı bölge okulu yapımı Altınözü’ne yapılacakken, ödeneği çıkmasına rağmen başka bölgeye alınmıştır. Birçok mahallemizde altyapı, yol ve su sorunu yaşanmaya devam etmektedir. Gelin, kimse bizi cepte keklik görmesin. Yeter ki ilçemiz kazansın.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER