Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelDoğaseverlerden On Kasım klibi…

Doğaseverlerden On Kasım klibi…

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yılına ithafen geçen hafta Osmaniye Dumanlı Yaylasında doğa yürüyüşü sırasında video çekti ve bu anlamlı klibi 10 Kasım’da sosyal medyada paylaştı.

Atatürk’ün “Tabiatın, her şeyden büyük ve her şey olduğu anlaşıldıkça, tabiatın çocuğu olan insan, kendinin de büyüklüğünü ve haysiyetini anlamaya başladı” sözünden hareketle doğa yürüyüşleri gerçekleştiren doğaseverler, Atasına saygıyı on Kasım’da paylaşılmak üzere anlamlı bir klip için kolları sıvadı.

Bölgenin en güzel sonbahar görüntüsü sunan yerlerinden Osmaniye Düziçi Dumanlı yaylasında hem mevsime uygun güzel bir doğa yürüyüşü yaptı, hem de 10 Kasım’da yayınlanmak üzere yürüyüşe katılan İskenderun Liva Doğa Sporları, Adana Xtreme Doğa Sporlarından doğaseverler bir video çekti.

İskenderunlu doğaseverlerden Melih Erozan da çekilen görüntülerden yaptığı kurgu ve kolaj ile Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. Yıldönümüne ithaf ettikleri video klibi hazırladı. Tüm doğaseverler içerisinde yer aldıkları anlamlı klibi on Kasım günü kendi sosyal medya hesaplarından paylaştılar. Hazırlanan klip sosyal medyada kısa sürede geniş kitlelere ulaşarak yoğun ilgi gördü.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER