Perşembe, Eylül 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaSağlıkDr. Kanunu Ereğli de kanseri anlattı

Dr. Kanunu Ereğli de kanseri anlattı

Hataylı Uzman Doktor Serdal Kanuncu, Konya Ereğli’de “Kanser’de Erken Teşhis Hayat Kurtarır” konulu konferans gerçekleştirdi.

Ereğli Belediyesi Kültür Merkezi’nde Uzman Doktor Serdal Kanuncu’nun katılımlarıyla gerçekleştirilen “Kanser’de Erken Teşhis Hayat Kurtarır” konulu konferansta önemli bilgiler aktarıldı.


Deprem sonrası Ereğli’de görevini sürdüren Uzman Doktor Serdal Kanuncu, ‘Kanserde Erken Teşhisin’ önemine dikkat çekerek, “Ereğli Belediyesi hemşehrilerimize de bu önemli programımıza katılımları için teşekkür ediyorum. Sağlık, insanlığın en değerli hazinesidir. Erken teşhiste kanser büyük oranda iyileştirilebiliyor. Bu sebeple kanserli hücrelerin erken teşhis edilmesi, tümörün vücutta yayılmadan önce hastalığın önüne geçilmesi ve tedavinin başarıya ulaşmasında kilit rol üstleniyor. Kanser türlerinin uyarılarını erken keşfetmek, bulgularını araştırmak ve ileri tetkik için hastaların sevk edilmesi erken tanı şansını arttırmaktadır. Bu nedenle, kanserde erken tanı programları toplumun, sağlık çalışanlarının ve politika oluşturucularının bilgisini arttırmayı hedeflemeli, erken tanı olanakları hakkındaki farkındalığı arttırmalıdır. Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı ve mutlu günler diliyorum” diye konuştu.

Konferans sunumu sonunda Hataylı Uzman Doktor Serdal Kanuncu’ya verdiği bilgilerden dolayı teşekkür edildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER