Cumartesi, Mart 15, 2025
No menu items!
Ana SayfaİskenderunDr Sönmez TIP bayramını kutladı

Dr Sönmez TIP bayramını kutladı

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Sıtkı Sönmez, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, sağlık çalışanlarının fedakârlıklarını ve emeklerini vurguladı.
Dr. Sönmez, tüm tıp camiasının bayramını kutlayarak, sağlık sektöründe hizmet veren doktorlardan hemşirelere, teknisyenlerden hasta bakıcılara kadar tüm sağlık personeline teşekkür etti. Dr. Sönmez mesajında, sağlık hizmetlerinin sunulmasında büyük bir özveriyle çalışan sağlık çalışanlarının, toplum için hayati bir rol üstlendiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı: “14 Mart Tıp Bayramı’nda sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, tüm tıp camiasının bayramını kutluyoruz. Sağlık hizmetlerinin özveriyle sunulmasında önemli rol oynayan doktorlarımız, hemşirelerimiz, sağlık çalışanlarımız ve tüm sağlık personelimize, insan hayatına verdikleri değer, emeği ve katkıları için minnettarız. Bu özel gün, sağlık sektöründeki fedakârlıkları ve insan sağlığına olan bağlılıklarını daha da yücelttiğimiz, tıp alanında çalışanların toplum için ne kadar büyük bir öneme sahip olduklarını hatırladığımız bir gündür.” Sağlık çalışanlarının gece gündüz demeden, her koşulda insan sağlığı için mücadele ettiklerini vurgulayan Dr. Sönmez, onların büyük bir özveriyle görev yaptığını ifade etti. Pandemi gibi zorlu süreçlerde dahi büyük bir gayretle hizmet sunan sağlık çalışanlarının, toplumun sağlıklı bir şekilde hayatına devam edebilmesi için kritik bir görev üstlendiğini dile getirdi.
Hatay İl Sağlık Müdürü, açıklamasının sonunda tüm sağlık çalışanlarına sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam temennisinde bulunarak, “İyi ki varsınız!” diyerek sözlerini noktaladı.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER