Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelEczacı Teknisyenlerinden İyi Partiye ziyaret…

Eczacı Teknisyenlerinden İyi Partiye ziyaret…

İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Yönetimi, birinci olağan genel kurulunu gerçekleştiren İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı ile Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Parti binasındaki ziyarette konuşan İskenderun Eczacı Teknisyenleri Başkanı Cemal Çelik, yeni kurulan ve ilk olağan ilçe kongresini yapan İyi parti Başkanı ve Yönetimini kutlayarak “Bugün sizleri ziyaret edip sizler olmaktan mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bizler sivil toplum kuruluşları olarak her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacak çalışmaları yapmamız lazım. Hatay genelinde 10 milletvekilimiz var. Tüm milletvekillerimizin bir arada olarak sınıra giderek birlik fotoğrafı verseler çok iyi olur diye düşünüyorum. Gerçekten artın vatandaşlarımız kavga siyaseti istemiyor. Ülkemizin bu durumda olması hepimizin üzerine ciddi sorumlulukları getiriyor” diye konuştu.

İyi Parti İlçe Başkanı Hakan Önfidan da, kendilerini ziyaret eden Eczacı Teknisyenleri Derneğine teşekkür ederek, İyi Partinin kuruluş amacını anlatarak “İYİ Parti bir kitle partisidir. Burada kavga değil, barış ve kardeşlik istiyoruz. Tek bir amacımız var ki hangi partiyi ya da düşünceyi savunursa savunsun biz kapımızı herkese açtık. İnsanları asla ayrıştırmadan fikirlerini dinleyerek bizde kendi fikirlerimizi insanlara iyi anlatmaya çalışarak siyaset yapıyoruz. Türkiye de iyi parti teşkilatlanmayı bitirmek üzere inanıyorum ki 2019 seçimlerinde ülkenin iyi bir partisi olacak” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER