Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelEĞİTİM KURUMLARININ ALTYAPISI YENİLENİYOR

EĞİTİM KURUMLARININ ALTYAPISI YENİLENİYOR

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), okul binaları ve eğitim kurumlarının altyapı eksiklerini tamamlama yönünde çalışmaların sürdüğünü duyurdu.

İskenderun ilçesine bağlı Bekbele Mahallesi’ndeki birçok okuldan gelen talep üzerine bölgede inceleme başlatan Genel Müdürlük, kanalizasyon yetersizliğini tespit ederek ve kot farkını da baz alarak çalışma başlattı.

Başlatılan çalışmalar kapsamında yeni hat döşeme işlemlerinin yapıldığını belirten İdare, Bekbele ortaokulu ile Suriyeli misafir öğrencilerin eğitim gördüğü binaların kanalizasyon altyapısını tamamlamak için 300’lük borularla 260 metre yeni hat döşendiğini açıkladı.

İskenderun – Adana otoyolunun üst kısmında bulunan bölgeye döşenen hattın ulaştırılması için daha önceden yol altından yatay delgi sisteminin kullanılarak açılan kanal hattına bağlantısının yapıldığını bildiren HATSU, geleceğimizin inşasını oluşturan öğrencilerin yaşam alanlarını güzelleştirmenin önemine vurgu yaparak okullardaki eksikliklerini giderme projelerin devam edeceğini duyurdu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER