Pazartesi, Eylül 30, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelEMNİYET OLAYA EL KOYDU

EMNİYET OLAYA EL KOYDU

Geçtiğimiz günlerde Arsuz ilçesi Karaağaç Mahallesinde kocası tarafından şiddete uğradığı iddia edilen genç kadının haberinin hemen arından Arsuz İlçe Emniyet Müdürlüğü harekete geçti.
Kadına karşı yapılan şiddet haberinin ardından Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak ekiplere verdiği talimatla konunun hemen incelenmesini istedi .
Aile meselesinin yaşandığı iddia edilen olayla ilgili Arsuz Emniyet müdürlüğü ekipleri konunun üzerinde hassasiyetle çalışıldığını, mağdur olduğu iddia edilen kadının ifadesinin alındığını ve şüpheli koca S.S ile ilgili 90 gün uzaklaştırma verildiğini şu anda herhangi bir sorunun oluşmadığı konunun tüm detaylarıyla yasal çerçevede takip edildiği öğrenildi.
Öte yandan eşini dövdüğü iddia edilen koca ise, yaptığı açıklamada eşi ile arasında geçen tartışmaların anlatıldığı kadar olmadığını ve özellikle çocuğunu ve kendisini “Gaz açarak zehirleyeceğim söylemi tamamen asılsızdır. Bende polise giderek ifademi verdim ve kimseden kaçmadım işime bakıyorum konu hukuken devam etmektedir” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER