Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelENGELLER ELBİRLİĞİYLE AŞILIYOR

ENGELLER ELBİRLİĞİYLE AŞILIYOR

 

Antakya Belediyesi Gençlik Merkezi bünyesinde kurs alan engelli kursiyerler, eğitmenleri eşliğinde Başkan Kimyeci’ye ziyarette bulundu.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettiği konuşmasında şunları kaydetti; “ Öncelikle belediyemize yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı şükranlarımı sunuyorum. Hepinizin özellikle müzik konusunda çok özel yetenekleri var. Bu yeteneklerinizi Gençlik Merkezimiz bünyesinde, hocalarımız eşliğinde hayata geçiriyorsunuz. Bu sizlerin gelişimine katkıda bulunurken, sosyalleşmenize de destek oluyor. Bunun yanı sıra kültürümüzü, müziğimizi de aktarma imkânı sağlıyorsunuz.

Tüm bunların yanı sıra sizlerin içerisinden seçilen 20 özel çocuğumuz tarafından oluşturacağınız etkinlik kapsamında, Tiyatro, Koro ve Mehteran takımı da bizleri çok heyecanlandırıyor. Engelleri el birliği ile aşıyoruz. Tüm bunlardan dolayı hem sizlere, hem de sizler evlatları gibi görerek yetiştiren eğitmenlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca sizleri bizlere emanet eden ailelerinize de şükranlarımı sunuyorum.”

Karşılıklı hoş sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette özel çocuklar Başkan Kimyeci’ye çeşitli sorular yönelttiler.

Ziyaretin sonunda Başkan Kimyeci, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ömer Yarar, Gençlik Merkezi engelli kursiyerleri, eğitmenleri ve beraberindekiler günün anısına hatıra fotoğrafı çekildiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER