Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelEngelliler Kulübünün Lokali Yenilenecek!

Engelliler Kulübünün Lokali Yenilenecek!

 
İskenderun Engeliler Kulübünün Sahilde lokal olarak kullandığı binanın belediye tarafından yeniden projelendirilerek yenilenip, tekrar tahsis edileceği bildirildi.

İskenderun Engelliler Kulübü Tekerlekli Sandalyeli Basketbol 1. Liginde mücadele eden takım sporcuları, sahilde belediyenin daha önce kendilerine tahsis edilen lokali uzun yıllardır kullandıklarını söyledi.

İskenderun Engelliler Kulübü Tekerlekli Sandalyeli Basketbol takımı sporcularından Umut Akbay, yeri ve konumu itibariyle burayı engelli arkadaşlarının çok rahat kullandığını ifade ederek “Fakat şu anda kötü bir durumda. İskenderun Belediyesi tarafından bize burayı boşaltmamız istendi. Belediye ile yaptığımız görüşme neticesinde, buranın yeniden yapılıp, bize İskenderun’umuza yakışır, arkadaşlarımızın daha rahat hareket edebileceği, faaliyet gösterebileceği, engelli arkadaşlarımızın bir arada olabileceği çok daha modern bir yer yapılacağı söylendi. Biz de onun için bugün buradayız” dedi.

İskenderun Belediyesine, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e engeliler adına teşekkür eden Umut Akbay “Onun isteği üzerine burayı boşaltıyoruz. Umarım en kısa sürede inşaatı tamamlanır ve söz verildiği gibi bize teslim edilir, bizler de 26 yıldır sürdürdüğümüz faaliyetlerimize, bir 26 yıl daha sürdürmeyi planlıyoruz. Öğrendiğimiz kadarıyla, daha geniş kapalı alana sahip olunacağı, burada satış yapıp kendimize, engelli arkadaşlarımıza gelir sağlayacağımız bir projeden söz ediliyor. Projeyi net olarak görmedik ama biz belediyemize güveniyoruz. Bundan dolayıdır ki, bugün boşaltma işlemlerini, faaliyetlerini tamamlayacağız, belediye ekiplerine teslim edeceğiz. Tekrar teslim alacağımız günü de dört gözle bekleyeceğiz” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER