Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelEngellinin Parkomat Uygulaması Tepkisi!

Engellinin Parkomat Uygulaması Tepkisi!

İskenderun’da ana caddelerin ardından ara sokaklara da giren Parkometre uygulamasına tepkiler devam ederken bir engelli vatandaş da ülke genelinde geçerli kartı olmasına karşın fiş ve ceza kesilmesine sitem etti.

İskenderun Ulucami Caddesi üzerinde porkometre görevlisi tarafından engelli aracına kesilen fiş tepkiye neden oldu. Parkometre görevlileri, görünür yerde kartı bulunmasına karşın engelli vatandaşın aracına da ücret fişi keserek para almak istedi.

Aracını park etmeden engelli kartını aracın ön camına koymasına rağmen parkometre görevlisi ücret fişini keserek işleme koymasına tepki gösteren engelli vatandaş Kenan Saygılı, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığından almış olduğu Engelli Kartının, tüm Türkiye de geçerli olduğunu söyledi.

Toplu taşıma araçları dahil olmak üzere bir çok yerden ücretsiz faydalandıklarını ifade eden engelli vatandaş Kenan Saygılı “İskenderun’da aracımın önüne engelli kartımı koymama rağmen bana ücret fişi kesildi. Gerçekten çok sıkıntı yaşıyoruz. İskenderun’un sahibi olmadığı gibi bizimde sahibimiz yok! Bu konuda artık yetkililer bu düzensizliğe bir çare bulsunlar” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER