Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelERYILMAZ:"MAKAM ARAÇLARINI SATACAĞIZ."

ERYILMAZ:”MAKAM ARAÇLARINI SATACAĞIZ.”

2019 Nisan ayı olağan meclis toplantısında açılış konuşması yapan Samandağ Belediye başkanı Refik Eryılmaz, Mithat Nehir başkanlığındaki bir önceki belediye yönetiminin belediyeyi iş yapamaz hale getirmiş olduğunu, gelecek belediye başkanı adeta sıkıntı yaşasın mantığıyla icraatlar yapılmış olduğunu iddia etti.

BAĞIMSIZ DENETÇİLERİN HUKUKSUZLUK TESPİT ETMESİ DURUMUNDA GEREĞİNİ TEREDDÜTSÜZ YAPACAĞIM
Başkan Eryılmaz, Mithat Nehir başkanlığındaki belediye yönetiminin geçmiş beş yıllık icraatlarını ve uygulamalarını incelemek üzere bağımsız denetçilerden oluşan bir ekiple anlaşıldığını, bağımsız denetçilerin raporuna istinaden ortada bir hukuksuzluk veya kamuyu zarara uğratma şeklinde bir eylem tespit edilmesi halinde gereğini derhal yapacağını üzerine basa basa vurguladı.

SAMANDAĞ BELEDİYESİNE KALAN PARA ANCAK İŞÇİ MAAŞLARINI KARŞILAYACAK SEVİYEDEDİR

Belediyede hali hazırda çalışan toplam 335 personelin olduğunu ve bunların aylık brüt maaşlarının 1.514.326,00 TL. olduğunun altını çizen başkan Eryılmaz, Samandağ belediyesine merkez yönetimden gelen payın kesintilerden sonra kalan kısmının ancak işçi maaşlarını karşılayabilecek tutarda olduğunu ifade etti.

SAMANDAĞ BELEDİYESİNDE DEVRİM !!!
BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARI DAHİL KİMSENİN ÖZEL MAKAM ARACI VE ŞOFÖRÜ OLMAYACAK, MAKAM ARAÇLARINI SATACAĞIZ.

Belediye için ciddi bir tasarruf politikasını uygulamaya koyacaklarını söyleyen başkan Eryılmaz “ Ben makam aracımı çok zorunlu olmadıkça kullanmayacağım. Kullandığım cep telefonunun ücretini kendim ödeyeceğim. Belediye başkan yardımcıları ve daire başkanlarının hiçbirinin özel makam aracı ve makam şoförü olmayacaktır. Makamlara ayrılmış bütün araçların satışını yapacağız” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER