Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberErzin Spor Sezona …Can Hoca ile Başlıyor

Erzin Spor Sezona …Can Hoca ile Başlıyor

Beş yıl Erzin spora şampiyonluk yaşatan teknik adam Can Güven’i göreve getiren Spor Toto 3. Lig 1. Grubu Hatay temsilcisi Erzin Spor sezonun ilk maçı için Silivri deplasmanına gitti.

Maddi krizden bir türlü kurtulamayan ve yeni sezon öncesi dışarıda kamp yapamayan Erzin spor yönetimi Teknik Direktörlük görevine getirdiği başarılı teknik adam Can Güven, takımla çalışmalara hızlı başladı.
Futbolcularla bir araya gelerek dün üçüncü idmanına çıkan ve sezonun ilk maçı Silivri deplasmanına yoğun bir tempoda, hızlandırılmış bir program uygulayan Teknik adam Can Güven ilk demecini arkadaşımız Adil Coşkuner’e verdi.

Takımla beraber üçüncü antrenmanına çıkan teknik adam Can Güven ligin ilk haftası olduğunu, ellerinden geldiği kadar takımı toparlamak, belli bir formata sokabilmek, belli organizasyonlar yapabilmek adına hazırlanmaya başladıklarını söyledi.

Takımda bir takım eksiklerin bulunduğunu, bunları bir bahane olarak kabul etmediğini vurgulayan Teknik Adam Can Güven “Çünkü elimizden gelenin en iyisini Silivri deplasmanında vermek istiyoruz. İş oyunculara düşüyor, onların gayretlerine özverilerine düşüyor. Geldiğimde de onlarda o enerjiyi gördüm. İstekli arzulu bir takım vardı. Bir şeyleri anlamaya çalışan bir takım vardı. Kendi doğruları değil de bizim doğrularımıza konsantire olmaya çalışan bir takım vardı. İnşallah da güzel bir maç olur bizim için de puanla dönersek de güzel olur diye düşünüyorum” dedi.

Önlerinde uzun bir ligin bulunduğuna da işaret eden teknik adam Güven “2014 yılında güzel bir şampiyonluk ve güzel günler yaşadık. Güzel bir ortam vardı. Şimdi benim buraya gelmem, başarıda tek etken değil, çünkü o dönem ben geldikten sonra bir enerji, sinerji oluştu. İnananlar topluluğu ortaya çıktı. Taraftar yine küsmüştü, böyle bir zamanda gelmiyordu, gelmeye başladılar. O enerjiyi verdiler. Takım da o enerjiyi iştahı gördükten sonra biz güzel bir seri yakaladık ve şampiyon olmuştuk. Şimdi ben geldim, değerli dostlarımı burada, bu tribünlerde görmek istiyorum. Bize vermiş oldukları muhteşem desteği hissetmek istiyorum” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER