Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberEvi Yananlara Organ Nakli Ve Kanser Yardımlaşma Derneğinden Destek!

Evi Yananlara Organ Nakli Ve Kanser Yardımlaşma Derneğinden Destek!

Hatay’ın Belen, İskenderun ve Arsuz ilçelerinde iki gün süren orman yangınının yaralarının sarılmasına Or-Kan (Organ nakli ve kanser yardımlaşma) Derneği evi yanan ailelere yardımda bulunarak destek verdi.

Belen’de başlayıp, İskenderun ve Arsuz ilçelerine de yayılan yangından zarar gören ailelere devletin yanı sıra STK’lardan da yardımlar sürüyor. Belen ve Karahüseyinli’de yaşanan büyük yangın felaketinde evleri kullanılamaz hale gelen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için toplumun birçok kesimi de harekete geçti.

İskenderun Or-Kan (Organ nakli ve kanser yardımlaşma) Derneği Başkanı Sonay Alkan, üyelerle birlikte yangında zarar gören ailelere beyaz eşyadan evde kullanılacak tüm eşyaya ve gıda malzemeleri gece saatlerinde ihtiyaç sahiplerine dernek üyeleri tarafından taşındı, ailelere teslim etti.

Dernek Başkanı Sonay Alkan, sağlıklı ve olanakları olanların ihtiyaç sahiplerine mutlaka yarımcı olması gerektiğini ifade ederek “Bizler de bu anlayışla yola çıkarak zor durumda kalan ailelerimizin yaralarının sarılmasına katkı vermek için çalışıyoruz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER