Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelFATİH ANADOLU LİSESİ DESTEK BEKLİYOR

FATİH ANADOLU LİSESİ DESTEK BEKLİYOR

29-30 Mart tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşen Fizy 22. Liselerarası Müzik Yarışmasına katılmaya hak kazanan Fatih Anadolu Lisesi, İskenderunlulardan oylarıyla destekleme çağrısında bulundu.
Okul Müdürü Kadir Sarı, İskenderun’u temsilen 22. Fizy Liselerarası müzik yarışması elemelerine katılarak büyük başarı sağladığını belirterek “Okulumuz Müzik Grubu, daha önceki yıllarda da ulusal müzik yarışmalarına katıldı. Özellikle 2015 ve 2017 yıllarında Vodafone Liseler Arası Müzik Yarışmasına katıldı. Bu kez 29-30 Mart tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilen elemelerde okulumuzun müzik grubu, Şebnem Ferah’ın Yalnız adlı parçasıyla yarışmalara katılma hakkını kazanarak bizi onurlandırdı. Fizy 22. Liselerarası müzik yarışmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize okulumuz adına teşekkür ediyorum. Ayrıca bu yarışmada desteğini esirgemeyen “Mavi Belge” firmasına müteşekkirim” dedi.
Yarışmalara katılarak ilk basamağı atlattıklarını, bundan sonrasının daha önemli olduğunun altını çizen Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Sarı “Böylesine güzel organizasyonlarda Fatih Anadolu Lisesi olarak katılmaktan gurur duymaktayız. Gençlerimiz kültürel etkinliklerde yeteneklerini sergileme şansı bulmaktadır. İskenderun’umuzu ulusal bir platformda tanıtma fırsatı bulmaktan da çok mutluyuz. Bu mutluluğumuzu ve gururumuzu siz değerli İskenderunlularla paylaşmak istedik. İskenderun Fatih Anadolu Lisesi Müzik Grubunu desteklemek için sizlerin de oylarınızı bekliyoruz. Oy kullanabilmek için http://fizy.org/video/ fatih_anadolu_lisesi/yalnız adlı lingi tıklayıp oy vermelerini bekliyoruz. Bu oylama İskenderun’umuz açısından çok önemlidir” eklinde destek çağrısında bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER