Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelFeto Örgütünün Siyasal Bağlantıları Var mıdır?

Feto Örgütünün Siyasal Bağlantıları Var mıdır?

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar dan özür beklediğini belirterek yeni bir polemik konusunun doğmasına neden olacak bir soru sordu
Feto Örgütünün Siyasal Bağlantıları VarmIdır?
Kaşıkçı, 2010 yılında Dörtyol ilçesinde gerçekleşen tatsız olayla ilgili Adalet ve Kalkınma Partisinden o dönemde tek bir kişinin açıklama yaptığını, bu ismin Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar olduğunu, Karasayar’ın olaylarla ilgili yaptığı açıklamada Dönemin MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin ve kendisini suçlayıcı iddialarda bulunduğunu söyledi.
Kendisinin 15 Temmuz sonrası basın yoluyla Milletvekili Orhan Karasayar’dan bir özür beklediklerini, ancak Karasayar’ın bu konuyla ilgili taleplerine yanıt vermediğine dikkat çeken MHP Hatay İl Başkanı Lütfü Kaşıkçı, özür talebini ikinci kez yeniledi.
İşte MHP Hatay İl Başkanı Lütfü Kaşıkçı’nın o açıklaması: “Malumunuz 2010 yılında Dörtyol olayları vardı. O olaylar sırasında dönemin milletvekili sayın şefik Çirkin ile birlikte üzerimize bir suç atmaya çalışıldı. O süreçte Ak Parti içerisinde sadece Hatay Milletvekili Orhan Karasayar bir açıklama yapma gereği duymuştu. Dörtyol’da yaşanan olayların çirkin olduğunu, bizlerinde bu olayların içerisinde olduğumuzu iddia eden bir basın açıklaması yapmıştı. Ben de bunun üzerine 15 Temmuz’dan sonra Sayın Orhan Karasayar’dan bir özür beklemiştim ve bunu da basın aracılığıyla kendisine iletmiştim. Maalesef ki kendisi bu sorumuzu dahi duymadı. Şimdi gündemin sıcak bir konusu, nedir? “siyaset kurumunda Fetöcü var mı? Eğer varsa Ak Parti’de de var mı? “ Sayın Karasayar’dan bu soruyu cevaplamasını istiyorum.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER