Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberFLO Genel Müdürü Hatay'da

FLO Genel Müdürü Hatay’da

Ülkemizin ayakkabı sektörünün lideri, FLO ülke genelinde olduğu gibi, bölgemizde de sosyal sorumluluk  projesi yürütüyor. Çocuklarımıza hiçbir gösterişe kaçmadan sessiz, sedasız çocuklarimıza hediyeler gönderiyor.

Çocuk yuvaları, başta köy okulları olmak üzere okullar ve diğer çocuklarımıza , başta ayakkabı olmak üzere diğer giyecek firmaları ile anlaşarak, giyim eşyası katkısinda bulunan FLO İYİLİK HAREKETİ BAŞKANLIĞINI gönüllü olarak ANTAKYA  SAĞLIKLI  YAŞAM DERNEĞI SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ BAŞKANI  AYŞE DÖNMEZ yapıyor. FLO GENEL MÜDÜRÜ TAHİR BAYRAKSOY, önceki gün Hatay a  gelerek, AYŞE DÖNMEZ ‘i ziyaret etti. GENEL MÜDÜR BAYRAKSOY, “FLO olarak başta Doğu-Güneydoğu illeri olmak üzere birçok yerde hediyelerini veriyoruz.

Bu bölgelerde de, köy okullarımız, ilçelerimiz ve şehir merkezlerindeki çocuk yuvaları ve öğrencilerimize FLO’nun hediyelerini ulaştırmak istiyoruz. AYŞE DÖNMEZ hanım önümüzdeki süreçte bize bu konuda gönüllü olarak yardımcı olacak.” Dedi. FLO GENEL MÜDÜRÜ TAHİR BAYRAKSOY ’un, kendisine böyle bir teklifte bulunmasından onur duyduğunu belirten AYŞE DÖNMEZ ise “FLO Türkiye’nin ayakkabı sektöründeki lider kuruluşlarından biridir. Çok değerli GENEL MÜDÜRÜMÜZ TAHİR BEYDE, kalbi insan sevgisi ile dolu, çok başarılı bir yönetici. Sayın Genel müdürümüzün, bize tevdii ettiği her türlü görevi severek yaparız.”dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER