Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"Gastronomi Kenti Hatay"dan Çıkan Marka Ödül Aldı

“Gastronomi Kenti Hatay”dan Çıkan Marka Ödül Aldı


Dünyanın en zengin mutfağına sahip olan “Gastronomi Kenti Hatay” ın ilk markası Rummani; “AVRASYA TÜKETİCİ KALİTE ÖDÜLÜ”ne layık görüldü.
Osmanlıca’da nar anlamında kullanılan RUMMANİ ismiyle Hatay’dan yola çıkan, çok ödüllü, Türkiye’nin ilk tavuk restoran zincirinin sahibi olan genç girişimci Fettah Erdem,
” Gerçek Antakya dönerinin yanı sıra taze ve organik sebzelerin, günlük tavuk etiyle harmanlandığı RUMMANİ’ de her menü için çok özel ve değişik soslarla kendine has menüleri hijyenik ortamda tüketiciye sunuyoruz. Kısa sürede 1 milyon ziyaretçiye ulaştık. “Gastronomi Kenti Hatay” unvanına layık olacak şekilde hareket ediyor, kaliteden ödün vermiyoruz.”diyor.
Rummani; 2011’de kurulmuş, bugün 7 şehirde 12 şubesiyle hizmet veren bir tavuk restoran zinciri olup, Altın Marka Ödül Sertifikası ve Avrasya Kalite Ödülü, 2012 ve 2013 “Prime Mall En İyi Cirosal Büyüme” ödülü olmak üzere bir çok ödülün sahibi. Markalaşma süreci sonunda altyapı çalışmalarını tamamlayıp, Antakya’dan başlayarak önce Türkiye’ye daha sonra Dünya’ya yayılma hedefiyle hareket eden Rummani, 2023 yılına kadar 100 noktada olmayı hedefliyor. Rummani, Türkiye genelindeki uygun lokasyonlar için Franchise veriyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER