Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haber‘Geleceğe Bir Nefes de Biz Verdik’

‘Geleceğe Bir Nefes de Biz Verdik’

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Türkiye genelinde yapılan “Geleceğe Nefes” etkinliğine Ballıöz Mahallesi’nden katıldı.

Türkiye genelinde yapılan “Geleceğe Nefes” etkinliğine Ballıöz Mahallesi’nden katılım gösteren Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, gelecek nesillere daha yeşil bir Defne bırakmayı gayelediklerini dile getirdi.

11 Kasım saat 11.11 Türkiye genelinde 11 milyon fidan dikilerek yeni bir rekora koşuldu. Söz konusu rekora Ballıöz Mahallesi’nden destek veren Güzel, geleceğe bir nefesi de kendilerinin verdiğini belirtti.

Başkan Güzel’e etkinlikte Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Defne İlçe Jandarma Komutanı J.Kd.Bçvş.Mesut Şen, Ballıöz Mahalle Muhtarı ve  kampanyaya katılım gösteren öğrenciler eşlik etti.

Etkinliğe yönelik değerlendirmede bulunan Güzel; “ Ballıöz Mahallemizde Defne Kaymakamımız Sayın Nevzat Şengök, Defne İlçe Jandarma Komutanımız Sayın J.Kd.Bçvş.Mesut Şen, Ballıöz Mahalle Muhtarımız ve sevgili öğrencilerimizle birlikte fidan dikimi gerçekleştirerek geleceğe bir nefeste biz verdik.” ifadelerini kaydetti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER