Pazartesi, Eylül 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaYayladağ“Geleceğin Milli Güreşçileri Yetişiyor”

“Geleceğin Milli Güreşçileri Yetişiyor”

 Yayladağı İlçesine bağlı Yeditepe (Bezge) Mahallesinde düzenlenen Güreş festivalinde Yiğitler er meydanına indi.
Yayladağı ilçesinin en büyük mahallelerinden biri olan Yeditepe (Bezge) Mahallesinde düzenlenen Güreş Festivalinin Güreş Ağası – Mehmet Çatak (Aleydinoğlu) oldu. Tarihi günlerden bir gün yaşayan Yeditepe Bezge halkının birlik ve beraberliği ile son derece planlı ve düzenli bir organizasyon ile gerçekleştirilen ve şölen havasında geçen etkinlikte, yiğitler Abalarını kuşanarak birinci olmak için kıyasıya güreştiler. Hatay’ın dört bir yanında yaşayan Yeditepe (Bezgeliler)’de, bu şölene gelerek heyecanlı anlar yaşadılar.
Mehter Takımı eşliğinde tören alanına gelen Yeditepe (Bezge) Festival Tertip Komitesi, halkı selamladı.
Göreve geldiği günden bu yana Yeditepe Bezge’ye hizmet noktasında özveri ile çalışan Bezge Mahallesi Muhtarı Recep Çalışkan’da şölenin organizasyonunda yoğun çaba sarf etti.
Yeditepe (Bezge)’de düzenlenen şölende, tüm halk kendi mahallelerinde düzenlenen Festival için ellerinden gelen gayreti gösterdiler ve özveri ile çalışarak böylesine önemli bir organizasyonun gerçekleşmesine katkı sağladılar.
Gün boyu süren Güreş müsabakaları sonucunda, dereceye giren şampiyon güreşçilere madalya ve ödüllerini, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Güreş Ağası Mehmet Çatak (Aleydinoğlu) Yeditepe (Bezge) Mahalle Muhtarı Recep Çalışkan ve Güreş Tertip Komitesi üyeleri taktim ettiler.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER