Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelGençler Bakım Evinde

Gençler Bakım Evinde

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) öğrencileri ve İskenderun Gençlik Merkezi (İGM) gönüllü gençleri Beyaz Melekler Bakım Merkezini Ziyarette bulundu.

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ‘Merkezimiz Her Yerde’ anlayışı ile yola çıktıklarını ve farkındalık yaratmak adına duyarlı gençler ile birlikte Beyaz Melekler Bakım Merkezini ziyaret ettiklerini söyledi.

Geçen sene de ziyaret ettikleri merkezde tanıdık yüzler görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Ahmet Keskin “İleri ki zamanlarda onlarında bizleri ziyaret için Gençlik Merkezimize bekliyoruz. Gençlerimizle yaşlılarımıza ve hastalarımıza saygılı olmamız gerektiğinin önemine dikkat çekmek istiyoruz. Empati kurmayı ve farkındalık yaratmak için genç yaşlı demeden Merkezimiz her yerde diyoruz” diye konuştu.

Mayıs ayı içerisinde de büyük bir organizasyon planladıklarının altını çizen Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin İskenderun Barbaros Kız Meslek Lisesi gençleri ve Beyaz Melekler Bakım evi sakinleriyle, birlikte bir etkinlik yapacaklarını kaydetti.

Ziyarette sıcak ve samimi bir karşılama gören gençler de “Dedelerimiz ve ninelerimizin yüzlerinde birer tebessüm olmaya çalışırken konserle birlikte hoş bir muhabbet ortamı yakaladık” dedi.

Bedensel, ruhsal ve zihinsel hastalara hizmet veren Beyaz Melekler Bakım Evinde aile ortamında bir zaman geçirmenin mutluluğunu yaşayan gönüllü gençler ziyaretten memnun bir şekilde ayrıldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER