Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelGENCLER "NE SENDEN NE DE ESERİNDEN VAZGEÇMEYİZ" DEDİLER

GENCLER “NE SENDEN NE DE ESERİNDEN VAZGEÇMEYİZ” DEDİLER


Cumhuriyetin 95. Yıl dönümünde, İskenderun Bahçeşehir Koleji ‘nin 28 Ekim Pazar günü Primemall AVM’ de gerçekleştirdiği Bando Gösterisi coşkulu bir bayram şenliğine döndü.

Cumhuriyet coşkusu 19:30’da sahilde Park Forbes önünde başlayan Fener Alayı ile devam etti. Öğrenci ve velilerin yanı sıra halkın da katılımıyla devam eden Fener Alayı, ‘Ne senden vazgeçeriz ne de eserinden’ pankartları ile birlikte, Türk Bayrağı ve Atatürk portresi ile meşaleler ve bayraklarla yediden yetmişe herkesin beğenisini toplayan bir kortej düzenlendi. Bayrak sevgisi bir kez daha yaşatılarak Cumhuriyet’in kuruluşu kutlandı.

Fener alayının Atatürk anıtına gelmesi ile birlikte saygı duruşu, ardından İstiklal Marşının okunması ile birlikte öğrencilerden oluşan koroda şarkılar ve marşlara tüm katılımcılar eşlik etti.

Cumhuriyet ve Atatürk sevgilerinin farklı olduğunu fener alayına katılan herkesin de bu sevgiyi bir kez yaşadığını ifade eden Okul Müdürü Mustafa Uçan Hataylıların Cumhuriyet, Bayrak ve Atatürk sevgisinin farklı olduğunu kuşaktan kuşağa devam eden bu sevginin devam edeceğini kaydetti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER