Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelGençlik Atasının Huzurunda buluştu…

Gençlik Atasının Huzurunda buluştu…

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İskenderun Şube Başkanı Emine Kurbal, Türkiye’nin her şehrinden yollara çıkan binlerce çağdaş gençliğin Atasının huzurunda buluştuğunu söyledi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinin bu yıl 9’uncusu düzenlenen Çağdaş Gençliğin Anıtkabir buluşması büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Yüzü aşkın ÇYDD şubesinden binlerce gençle birlikte İskenderun’dan da bu coşkuya gençlerden yoğun katılım oldu.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İskenderun Şube Başkanı Emine Kurbal, çağdaş gençliğinin 9-10 Aralıkta stratejik planlama ve proje geliştirme eğitimiyle iki proje çıkardığını belirterek “16 Aralıkta çağdaş gençliğimizin 9. Anıtkabir buluşmasını gerçekleştirdik. İskenderun’dan da yoğun katılım vardı. Keşke otobüsümüz daha büyük olsaydı, daha çok gençlikle Ankara’ya İskenderun’da çıkarma yapsaydık” dedi.

Türkiye’de çağdaş gençliğin geleceğe dair umutları çoğalttığını da vurgulayan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İskenderun Şube Başkanı Emine Kurbal “Daha çok emek vermeliyiz. Yolları açık ve aydınlık olsun. Bu toprakların tüm renklerini ve seslerini Anıtkabir’e taşıdılar. Umutlarımız çoğaldı. ÇYDD’ne lütfen destek verelim ki; aydınlansın yarınlar” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER