Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberGençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, İskenderun’da

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, İskenderun’da

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu‘nun bugün saat:16:30’da İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mustafa Yazıcı Konservatuvar Salonunda düzenlenecek olan “Dev Spor Yatırımlarımızın İmza Törenine” katılacağını ve tüm halkın davetli olduğunu bildirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, İskenderun’da

İskenderun’a hizmet noktasında gayretle çalıştıklarını belirten Başkan Tosyalı, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun 30.12.2019 Pazartesi günü İskenderun’a geleceğini bildirdi.

Tosyalı, göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını belirterek “Belediye olarak sporu tabana yaymayla alakalı, her bir ferdin sporla buluşmasını temin etmek adına özel gayret sarf ediyoruz.” dedi.

“Dev Spor Yatırımlarımızın İmza Törenine” Tüm İskenderun Davetli

Tosyalı “Bu çerçevede Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun teşrifi ile 30 Aralık 2019 Pazartesi saat:16:30’da İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mustafa Yazıcı Konservatuvar Salonunda düzenlenecek olan “Dev Spor Yatırımlarımızın İmza Törenine”tüm halkımızı davet ediyoruz .İskenderun’a değer” dedi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER