Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelGEZİCİ EĞİTİM BİRİMİ ETKİNLİKLERİ İLE ÇOCUKLARIN HAYAL DÜNYALARI GELİŞİYOR

GEZİCİ EĞİTİM BİRİMİ ETKİNLİKLERİ İLE ÇOCUKLARIN HAYAL DÜNYALARI GELİŞİYOR

Antakya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Gençlik Merkezi bir yeniliğe daha imza atarak Gezici Eğitim Birimi’ni hizmete sundu.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre mahallelerde çeşitli etkinlikler yaparak çocukların hayal dünyalarını geliştirmeyi ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamayı hedefleyen Gezici Eğitim Birimi Karlısu Mahallesinde çocuklarla bir araya geldi. Düzenlenen organizasyonda çocuklara masallar anlatıldı, Gençlik Merkezi resim eğitmenleri eşliğinde resimler yapıldı ve Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’nin bizzat imzalamış olduğu hikaye kitapları hediye edildi.

Gençlik Merkezi sorumlusu Burcu Çilingir tarafından 8 – 12 yaş grubu çocuklara yönelik hazırlanan etkinlikler, çocuklar tarafından büyük ilgi görürken, aileler tarafından da beğeni topladı.

Yapılan etkinlikler hakkında bilgi almak isteyenlerin Cebrail Mahallesi Cengiz Caddesi üzerinde bulunan Gençlik Merkezi’ni ziyaret edebilecekleri veya 0326 213 03 04 numaralı telefondan bilgi alabilecekleri bildirildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER