Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaTanıtım YazısıGüzellik Uzmanlığı Kursu Altier Academy’ den Alınır 

Güzellik Uzmanlığı Kursu Altier Academy’ den Alınır 

 

Güzellik uzmanlığı son yıllarda en çok rağbet gören mesleklerden biridir. Bu anlamda hijyen standartlarına odaklanarak profesyonelce çalışan güzellik uzmanlarının sayısı yeterli değildir. Estetisyen olarak da bilinen güzellik uzmanları fedakarlık gerektiren bir meslektir. Eğitimli güzellik uzmanları yoğun talep görmektedir. Altier Güzellik Uzmanlığı kursu, kaliteli ve odaklı bir eğitim anlayışı ile profesyonel güzellik uzmanları yetiştirmektedir. Türkiye’de çalışan Altier Estetisyen, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verdi. Peki Altier Academy estetisyenliği kursunun özel içerikleri nelerdir?

 

Güzellik uzmanlığı eğitimi alanında profesyonel olmak istiyorsanız çok şanslısınız. Kaliteli bir eğitim yöntemi ve profesyonel eğitmenler olarak adından sıkça söz ettiren Altier Estetisyenlik, çeşitli kolaylıklar sağlamaktadır. Ayrıca kursta kullanılan malzemeler ve ürünler tamamen ücretsizdir. Kullanılan malzemeler yüksek kalitededir ve sağlık standartlarını karşılamaktadır. Tüm malzemeler Sağlık Bakanlığı onaylıdır. Eğitim teori ve pratiğe dayalıdır.

Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Sertifika Nasıl alınır?

Kurs sonu sınavının ardından Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bir sertifika alabilirsiniz. Bu sertifika yeni kariyerlerin kapılarını açar. Ayrıca, en çok aranan kariyerlerden birinde kariyer kazanma fırsatını yakalayabilirsiniz. Çok geç olmadan, bir Altier Güzellik Uzmanını ziyaret ederek Ulusal Eğitim Bakanlığı onaylı kozmetoloji uzman kursu eğitiminden yararlanın. Kurs süresince güzellik uzmanının mesleği hakkında çeşitli bilgiler verilmektedir. Önce öğrencilere hijyen dersi verildi. Ardından anatomi, dermatoloji, cilt tipleri, takma tırnak, kalıcı makyaj gibi akla gelebilecek güzellik kursları sunulmaktadır. MEB onaylı güzellik uzmanlığı kursu olarak Altier ön plandadır.

Kaliteli Hizmetlerin En Ayrıcalıklı Adresi

Güzellik kursu uzmanı olmak isteyenler birçok profesyonel bilgi veren kursa kayıt olabilir ve hemen eğitime başlayabilirsiniz. Kurs günleri hafta sonları veya hafta içi olarak ayrılmıştır. Sabit saatler olmasına rağmen, öğrenciler için özel saat dilimleri ayarlanabilir. Ayrıca eğitim sırasında kullanılan materyaller için herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Eğitim çok rahat ve kaliteli bir ortamda gerçekleşir. Sıhhi koşullar etik iş standartlarına uygundur. Yine de bazılarının eğitim sürecinde sınırlı zamanı vardır.

Sıhhi koşullar etik iş standartlarına uygundur. Yine de bazılarının eğitim sürecinde sınırlı zamanı vardır. Bunun için hızlandırılmış yoğun kurslar mevcuttur. Kariyer hedeflerinize bütçenize uygun bir programla ulaşmak istiyorsanız Altier Estetisyenlik tam size göre. Altier Güzellik Uzmanı Güzellik uzmanı kurs ücretleri oldukça uygundur. Ayrıca uzun vadede büyük katkı sağladığı da yadsınamaz bir gerçektir.

Kozmetoloji Uzmanı Eğitiminin Amacı

Kozmetoloji uzmanı (Güzellik Uzmanı) eğitiminin amacı, kursumuza katılan öğrencilerimizin kozmetoloji uzmanı (Güzellik Uzmanı) alanında profesyonelleşmelerini sağlamaktır. Ayrıca  “cilt ve vücut bakımı”, temel masaj, temel makyaj, epilasyon ve epilasyon – kilo verdirmektir” konularında bilgi sahibi yapmaktır.

Müfredatımızın eksiksiz ve detaylara özen gösterilmesi, öğrencilerimize iş hayatında mükemmel fırsatlar yaratmakta ve mesleki eğitim öğrencilerini diğer kurumlardaki öğrencilerden ayırmaktadır.

Kozmetoloji uzmanı (Kozmetolog) programımızı tamamlayan öğrencilerimiz, Mesleki Eğitim’in geniş mezun ağı ve 30.000’i aşkın referansıyla sektördeki rakiplerinden birkaç adım öndedir. Eğitimin ardından Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmış Kozmetoloji Uzmanı (Estetik) eğitim programı sertifikası alacak ve bilgi ve becerilerini belgeleyeceklerdir.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER