Pazartesi, Eylül 30, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"Halkın Hizmetinde Bir Belediye İçin Yola Çıktık"

“Halkın Hizmetinde Bir Belediye İçin Yola Çıktık”

Demokratik Sol Parti’den (DSP) Defne İlçe Belediye Başkan Adayı olan Dişhekimi Mehmet Güzelyurt, e çıktığı yolda, halkın belediyesini kurmak için aday olduğunu açıkladı.
Mehmet Güzelyurt’un, hangi Partiden kim aday olursa olsun yollarına devam edeceğine vurgu yaptığı “Değerli Defne Halkı, Sevgili Dostlar” başlıklı açıklaması şöyle:
“Defne’mize çağdaş bir kent kimliği kazandırmak, halkımızın hak ettiği ve yıllardır özlemini duyduğu, insana yakışan bir kent kurmak için, en önemlisi de çıkar çevrelerinin değil halkının hizmetinde olan bir belediye anlayışını hayata geçirmek amacıyla; Demokratik Sol Parti’den (DSP) Defne Belediye Başkanlığı’na adaylık sürecimi, bağımsız ve özgür karakterli bir ekiple kararlılık ve inançla sürdürüyoruz. Bu mücadele, halkımıza karşı duyduğumuz sorumluluğumuzun ortak projesidir. Diğer Partilerden hangi adaylar çıkarsa çıksın, kararlılığımız ve inancımız değişmeyecektir. Kuşkunuz olmasın ki, Defne Halkı; kendilerini çantada keklik gören ve son beş yılını çamur, toz, çukur ve duyarsızlıkla yaşatan anlayışa karşı, 3000 yıllık tarihine yakışan, yeşil, huzurlu ve çağdaş Defne’yi kendi elleriyle kuracaktır.
Defne halkının yürekli ve özverili insanlarını bu ortak çabaya destek olmaya ve geleceğimizi beraber kurmaya davet ediyoruz. Hepinizi en içten sevgi ve saygılarımızla selamlıyoruz.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER