Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaHassaHassa'da Uyuşturucu Operasyonu: 15 Kişi Tutuklandı

Hassa’da Uyuşturucu Operasyonu: 15 Kişi Tutuklandı

Hatay İl Jandarma Komutanlığı tarafından örgütlü olarak işlenen Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçunun önlenmesine yönelik 22 Ekim 2021 tarihinde başlatılan çalışmalar neticesinde; Hassa ilçesi ve mahallelerinde uyuşturucu madde imal ve ticareti suçunun işlendiği yönünde bilgiler elde edildi.

Konuyla ilgili 16 Şubat 2022 tarihinde Hassa İlçe J.K.lığı, KOM Ş.Md.lüğü ve Jandarmanın dedektifleri (JASAT) ile 5 narkotik madde arama köpeği ve 1 bomba arama köpeğinin katılımıyla 2’si Gaziantep, 1’i Rize ili ve 1’i Antalya ilinde olan, içerisinde kamu görevlisinin de bulunduğu 27 şüpheliye ait 32 adreste eş zamanlı olarak icra edilen aramada Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti yapmak suçundan 27 şüpheli gözaltına alındı. Ayrıca aramalarda (150) gram metamfetamin maddesi, (260) gram esrar maddesi, (180) gram eroin, (140) adet extacy uyuşturucu hap, (21) adet captagon uyuşturucu hap, (27) kök kenevir bitkisi, ( adet otomatik av tüfeği, (18) adet uyuşturucu içme aparatı ile (1) adet çalıntı motosiklet ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden 7’si ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakılmış, Antalya ve Rize illerinde yakalanarak gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Hala gözaltında bulunan 18 şüpheli Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasını müteakip 19.02.2022 tarihinde Hassa C.Başsavcılığına sevk edilecek.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER