Salı, Ekim 8, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHasta nakil hizmetleri devam ediyor.

Hasta nakil hizmetleri devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, yatağa bağlı ve bakıma muhtaç hasta vatandaşların tedavilerini zamanında ve sağlıklı bir şekilde yürütebilmeleri için gerekli tıbbi cihaz ve donanıma sahip hasta nakil araçlarıyla verdiği hasta nakil hizmetlerine devam ediyor.

HBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, acil müdahale gerektirmeyen, yatağa bağlı ve bakıma muhtaç hasta vatandaşları adreslerinden alarak randevu oluşturdukları hastaneye güvenle götürüyor. Ekipler, hastanedeki işlemleri tamamlanan vatandaşları yeniden adreslerine bırakıyor.

Hasta nakil hizmetinden yararlanmak isteyen yatağa bağlı ve bakıma muhtaç vatandaşların hastane randevularından en az 3 gün önce HBB’nin 0531 781 0244, 444 12 06 ve 153 numaralı telefonundan başvuru yapmaları gerekiyor.

1 Nisan, 30 Eylül tarihleri arasında il içi 921, il dışı 49 hasta vatandaşın nakil işleminin gerçekleştirildiğini kaydeden yetkililer, Sağlık Bakanlığınca belirlenen teknik ve tıbbi donanıma sahip hasta nakil araçlarıyla vatandaşa hizmet verdiklerini kaydetti.

Yetkililer, vatandaşların mesai saatleri içerisinde evden alınarak hastaneye ve hastaneden eve nakillerinin sağlandığını hatırlattı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER