Salı, Eylül 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaHastanede 2 gündür hizmet yok

Hastanede 2 gündür hizmet yok

Antakya ilçesinde eski Acil Poliklinik hizmeti veren hastanenin internet kablolarının çalınması nedeniyle iki gündür hizmet verilemediği ileri sürüldü.

Şirince Mahallesindeki hastaneye tedavi olmak için gelen hastalara hizmet verilemezken, internetin olmaması nedeniyle hiçbir işlem yapılamıyor. Hastalar yaşanan gelişmeye isyan ederken, güvenlik zafiyetine de tepki gösterdiler.

Kimliği belirsiz kişiler tarafından hastane binasının internet kabloları kesilip, çalındığı hastane binasının bütün bilgisayarları devre dışı kalması sonucu hastaların tedavisi yapılamadığı öne sürüldü.

İKİ GÜNDÜR HASTALAR MAĞDUR DURUMDA!

İnternet kabloların çalınması nedeniyle iki gündür hastaların mağdur olduğu hastanede, henüz bir çözüm bulunmadığı belirtildi.

İnternet kablolarının ulu orta açık bir şekilde bina dışında olmasının hırsızların işini kolaylaştırdığını savunan vatandaşlar, “Özellikle sağlık kuruluşlarının bina güvenliğinin sağlanması hususunda daha ciddi tedbirler alınmalı. İnternet kablosu açıkta olduğu takdirde her türlü saldırıya açıktır. İnternet ve elektrik kablolarına bina dışından değil, günümüz teknolojisine uygun çözüm bulunmalıdır. Bu konuda emniyetimizde gerekli tedbirleri almalı ve uyarı yapmalıdır. İki gündür hastaneye geliyoruz, ‘internet yok’ deniliyor, hiçbir işlem yapılmıyor. Tedavi olamıyoruz. Bu durum başka bir ülkede olsa yer yerinden oynardı” diye tepki gösterdiler

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER