Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHatay 2021 EXPO Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Hatay 2021 EXPO Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi, 2021 EXPO kapsamında Antakya ilçesine bağlı Kisecik Mahallesi’ndeki proje alanında çalışmalar gerçekleştiriyor.

Hatay 2021 EXPO Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Olimpiyat Oyunları ve FIFA Dünya Kupası’ndan sonra üçüncü büyük organizasyon olarak kabul edilen EXPO 2021 için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

HBB’den Antakya’da Yoğun EXPO 2021 Mesaisi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, dünyanın en geniş kapsamlı organizasyonları arasında yer alan EXPO 2021’i Hatay’a taşıyarak hemşehrilerine ve Türk halkına büyük gurur yaşattı. Çalışmalar, Başkan Savaş’ın önderliğinde Hatay Büyükşehir Belediyesi projenin hakkını vermek için tüm hızıyla sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi, Antakya ilçesine bağlı Kisecik Mahallesi’ndeki proje alanında çalışmalar gerçekleştirerek yoğun mesai harcayarak, fore kazık ve sanat yapısı imalatlarına başlayadı. HBB ekipler ana ve ara yollarda düzenleme yaparak dolgu çalışmalarını sıklaştırdı.

Büyükşehir Belediyesi, hem kentin hem de bölgenin tanıtımına katkı sağlayacak dev organizasyon için yoğun çaba harcıyor. Ekipler, doğru ve etkili bir planlamayla çalışmalarına devam edeceklerini duyurdu.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER