Çarşamba, Şubat 19, 2025
No menu items!
Ana SayfaHatay“Hatay, Aşkın En Güzel Hali” etkinliği

“Hatay, Aşkın En Güzel Hali” etkinliği

Hatay Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel “Hatay, Aşkın En Güzel Hali” sloganıyla anlamlı bir konser düzenledi.

HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği konserde Defne ilçesi Çekmece Kültür Sanat Çarşısı’nda Levent Gündüz ve Ece Baydur tarafından birbirinden güzel aşk şarkıları yeniden yorumlandı.

Özellikle 14 Şubat’ı kutlamak isteyen çiftlerin yoğun ilgi gösterdiği konserin sonunda HBB yetkilileri sanatçılar Levent Gündüz ve Ece Baydur’a sahnede çiçek takdim etti.

Levent Gündüz etkinlik sonunda yaptığı açıklamada yaşanan acılara rağmen hayata tutunabilen insanların gözlerindeki umut ışıklarından oldukça etkilendiğini ifade ederken Ece Baydur ise hem bu güzel günde kendilerini Hatay’a getirdiği hem de sanata ve sanatçıya gösterdikleri değerden dolayı Başkan Öntürk’e teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER