Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHatay Barış Koşusu, Hazırlıkları Başladı

Hatay Barış Koşusu, Hazırlıkları Başladı

Hatay Barış Koşusu, 22 Mart Pazar günü yapılacak. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Hatay Barış Koşusu için hazırlıklar başladı. Yüzlerce  kişiyi ağırlayacak olan Hatay Barış Koşusu etkinliği Ali İsmail Korkmaz Vakfı ve Hatay Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla gerçekleşecek.

Hatay Barış Koşusu, Hazırlıkları Başladı

Hatay’da Adımlar Barış İçin Atılacak

22 Mart Pazar günü Ali İsmail Korkmaz Vakfı ve Hatay Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla gerçekleşecek olan Hatay Barış Koşusu’nda koşucular, Hatay’ın tarihi ve doğal güzelliklerinin içinde koşmanın keyfini yaşarken, Antakya’nın zengin mutfağını da deneyimleyecek.

Hatay Barış Koşusu için Son Başvuru Tarihi

Atatürk Parkı’nda başlayıp, Antakya’nın tarihi sokaklarından geçecek parkur; katılımcıları Asi Nehri’nden Anadolu’nun en eski camisi Habib-Neccar’a uzanan büyüleyici bir yolculuğa çıkaracak. 10 km’lik parkurun yanı sıra 4 km’lik Halk Koşusu’nun da olacağı Hatay Barış Koşusu, Ali İsmail’in düşlerinin peşinde barış için koşacak katılımcılarını bekliyor. Hatay Barış Koşusu’na başvuru için son tarih 20 Mart Cuma. Koşuya kayıt olmak ve detaylı bilgi almak isteyenlerwww.bariskosusu.com adresi üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilecek.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER