Pazartesi, Eylül 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHatay Gönüllüleri Derneğinden Emniyet Müdürü Arıbaş'a Ziyaret

Hatay Gönüllüleri Derneğinden Emniyet Müdürü Arıbaş’a Ziyaret

Hatay Gönüllüleri Konseyi Derneği (HGKD), Başkanı Tahir Dönmezer ve beraberindeki heyet, Hatay’a atanan İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Hatay Gönüllüleri Konseyi Derneği (HGKD), Başkanı Tahir Dönmezer ve beraberindeki heyet , Hatay’a atanan İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. HGKD mensuplarını büyük bir içtenlikle ve nezaketle karşılayan, ilgi gösteren Ahmet Arıbaş’a Başkan Dönmezer tarafından ziyarete katılan üyeler ayrı ayrı takdim edildi ve uzmanlık alanları ile ilgili bilgiler verildi. Daha sonra derneğin kuruluş hikayesi, amaçları ve bugüne kadar yürütülerek sonuçlandırılan ve halen devam eden proje çalışmaları anlatıldı. Ayrıca HGKD’nin başta Hatay Valiliği olmak üzere yerel yönetimler, her alanda yetkili ve görevli kamu kuruluşları ve diğer STK’lar ile olan ortak çalışmaları, sosyal faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

ARIBAŞ: HATAY’DA GÖREV YAPTIĞIM İÇİN MUTLUYUM

İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, kadim bir tarihe ve kültürel birikime sahip olan, onlarca medeniyete ev sahipliği yapmış Hatay gibi güzide bir sınır şehrine atanmış olmaktan, bu serhat şehrinde görev yapma fırsatı bulduğundan duyduğu memnuniyeti içtenlikle ifade ederek misafirlerini karşılamıştır. İl Emniyet Müdürü Arıbaş Türkiye için Hatay’ın önemi, dolayısı ile Hatay ilindeki görev ve sorumluluklarını mesleki bilgi ve deneyimleri çerçevesinde değerlendirerek, ekip arkadaşları ile birlikte planlanan öncelikli ve sıralı çalışmaları hakkında misafirlerine aydınlatıcı bilgiler verdi. Arıbaş görev anlayışı içinde Hatay Valiliğinin eşgüdümünde devletin bütün kamu kuruluşları, yerel yönetimler, güvenlik güçleri, STK’lar ve diğer ilgili birimlerle güçlü bir iletişim olmasına, çalışmalarda bilimsel yöntem ve verilerin kullanılması gerekliliğine, görev ve sorumluluk paylaşımının önemine değindi ve görevlerini bu anlayış içinde yerine getireceğini ifade etti. Arıbaş’ın en önemli mesajlarından birisi vatandaşın “öğrenilmiş çaresizlik” ten kurtulması gerektiği olmuş ve bu konuda her zaman vatandaşın, mağdurun yanında olup devletin kararlı, tarafsız-tavizsiz tavrınkötülere, suçlulara göstereceğini önemle belirtti.

DÖNMEZER: GÖREV ALANINIZDA İŞBİRLİĞİ YAPABİLİRİZ

HGKD başkan ve üyeleri İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş’ın bilgi birikimi ve deneyiminin yanında, devlet adabı ve devlet terbiyesi anlayışı içinde güçlü bir iletişim taraftarı olması, bilimsel yöntemlere inancı, kesinlikle kanun ve adalet temelli mesleki görev anlayışı içinde vatandaşa güven verici mesajlarını öğrenmekten büyük bir memnuniyet duyduklarını belirtmişlerdir. Gerçekleştirilen nezaket ziyareti sonunda İl emniyet müdürü Ahmet Arıbaş ve başta başkan Tahir Dönmezer ve HGKD üyesi ziyaretçiler karşılıklı olarak, Hatay için gerekli olan her durumda, görev alanlarıyla sınırlı olmak koşulu ile birlikte çalışma, işbirliği yapma iradelerini samimiyetle ortaya koydular.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER