Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporHatay, Her Branşta Geleceğin Milli Sporcularını Yetiştiriyor

Hatay, Her Branşta Geleceğin Milli Sporcularını Yetiştiriyor

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Bayan Sutopu Takımı’nın kalecisi ve U16 takımına seçilen milli sporcu Zeliha İlhan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş tarafından kabul edildi.

Balkan şampiyonasında Hatay’ı ve Türkiye’yi temsil eden Zeliha ilhan, milli takıma seçilmekten çok mutlu ve gururlu olduğunu söyledi. İlhan, ailesinin ve hocasının katkılarının büyük olduğunu ifade ederek, “11. sınıfta okuyorum. Çok içine kapanık olmamdan dolayı suyu çok severdim. Bu sebeplerden dolayı bu spora başladım. Öncelikle yüzme ile başladım. Çünkü su topunu bilmiyordum o zamanlar. Sonra hocamın katkısı ile su topuna geçtim. Bazı tatsız olaylardan ötürü bıraktım, devam etmek istemedim. Mustafa hocam sağ olsun beni geri bağladı spora. İyi ki böyle bir şey oldu. Çok memnunum.” dedi.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ise “Sadece su topunda değil bir çok branşta Türkiye’de, Avrupa’da ve Balkanlarda ses getiren sporcularımız var ve başarıya doymuyorlar. Bu durum da bizleri onurlandırıyor.” dedi.

Başkan Savaş, milli takıma giren ve büyük gurur yaşatan Zeliha’ya da teşekkür ederek, “Zeliha’yı tebrik ediyorum. Gerçekten de tesis yaptık. İnsanlarımıza, gençlerimize imkan tanıdık. Sadece su topunda değil bir çok branşta Türkiye’de, Avrupa’da ve Balkanlarda ses getiren sporcularımız başarıya doymuyor, bu da bizi onurlandırıyor.” derken, sözlerine şöyle devam etti:

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER