Cumartesi, Temmuz 6, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHatay İYİ olsun, Türkiye İYİ olsun..

Hatay İYİ olsun, Türkiye İYİ olsun..

 

İyi parti Hatay Milletvekili Aday adayı Mehmet Biçer Gazetemizi ziyaret etti

Hatay ın tanınmış işadamlarından Mehmet Biçer  Körfez Gazetesini ziyaret ederek İmtiyaz Sahibimiz Erdal Yılmaz ile görüştü ve 24 Haziran Seçimlerinde İYİ PARTİ den aday adayı olmak için  başvurduğunu  söyledi.

Ülke ve Hatay sorunları hakkında görüşlerin paylaşıldığı ziyaret sırasında Biçer Adaylığı ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

 

 

“Ülkemiz ekonomik,  sosyal  ve siyasal alanda oldukça zor ve kritik bir dönemden geçmektedir. 16 Nisan referandumu  ile gelinen  aşamaya 24 Haziran baskın seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ın başkan   yapılması   ile  son  noktanın  konulması  planlanmaktadır.  16  Nisan   referandumunda başkanlığa hayır demiş bir birey olarak 24 Haziran seçimlerini parlamenter rejime dönüş için belki son,  belki  de  en önemli  fırsat  olarak  gördüğümü  belirtmek  isterim.  Türkiye’nin önünde  terör güvenlik,   ekonomi,   siyasal   kutuplaşma,  demokrasi, , insan hakları, cinsiyet  eşitsizliği  ve göç gibi çözülmesi aciliyet arz eden hayati ve devasa meseleler bulunmaktadır.

Ben bir iş adamı  olarak ülke ekonomisinin durumunu, bir Hataylı olarak Suriye meselesi ve buna bağlı olarak ortaya  çıkan  terör,  güvenlik,  göç  ve  sosyal  problemleri,  gençlik döneminden beri siyasetin içinde olan biri  olarak ise  siyasal  kutuplaşmanın  ülkeyi getirebileceği  kargaşa  ortamı tehlikesini   çok   iyi  bilen   gören  ve  yaşayan  biri  olarak  birikimimi   siyasal  platformda  ülkem  için  kullanma zamanımın geldiğini, bunun için en olgun dönemimde  olduğumu düşünmekteyim.

Baba  ve  Eş  olarak ,  Kadın   cinayetlerine,  taciz   ve  tecavüz   vakalarına,   çocuk   istismarına siyasal   alanda   uzun  yılların   tecrübesine   sahip  bu  konuda  çok şeyi başarmış  Sayın  Meral AKŞENER  gibi  bir  kadın lider ile  samimi  bir  biçimde  yaklaşılacağına ve çözüm bulunacağına inanmaktayım.

Çoğulcu, demokratik,  insan  haklarına  saygılı,  her  bir  bireyin  kendisini eşit ve değerli hissettiği eskisinden  çok daha  güçlü  bir  Parlamenter rejim ile yönetilen  çağdaş  Türkiye  Cumhuriyetinin diriltilmesine  katkıda  bulunmak  için  milletimizin  umudu olan İyi Parti’den milletvekilliği görevine talibim.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER