Çarşamba, Eylül 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHatay protokolleri toplantı düzenledi

Hatay protokolleri toplantı düzenledi

Hatay Valisi Mustafa Masatlı öncülüğünde Hatay Milletvekilleri, kaymakamlar, belediye başkanları ve muhtarların katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı ev sahipliğinde AK Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Kemal Karahan, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, ilçe kaymakamları, mahalle muhtarları ile toplantı düzenledi.

MAHALLELERİN İHTİYAÇLARI TESPİT EDİLDİ

Toplantıda konuşan Vali Masatlı, “Mahallelerimizin ihtiyaç ve önceliklerinin ele alındığı toplantıda, ilimiz genelinde ve ilçeler özelinde ihya, inşa ve imar çalışmalarında gelinen son durum hakkında da değerlendirmelerde bulunduk. İlçe belediye başkanlarımız, kurum müdürlerimiz ve kıymetli muhtarlarımızla değerlendirme toplantısında buluştuk. Muhtarlarımız tek tek söz alarak sorunlarını ve taleplerini dile getirdiler. Faydalı ve sonuç odaklı bir toplantı gerçekleştirdik. Söz konusu Hatay ise gerisi teferruattır anlayışıyla depremzede Hatay’ımızı ayağa kaldırmak için çalışıyoruz” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER