Salı, Temmuz 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHatay sporun yeni yönetimini destekliyoruz

Hatay sporun yeni yönetimini destekliyoruz

Hatayspor Taraftarlar Dernek Yönetimi, göreve yeni seçilen yönetime güvendiklerini ve tam destek verdiklerini söylediler.

Dernek Başkanı Sadullah Ergin, yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“57 yıldır gönüllerimizin değişmez sevdası Hatayspor’un yapılan kongresinin öncelikle camiamıza hayırlı olmasını dileriz.

Siyasette ve ticarette başarılı olmuş, memleketin müstesna iyi insanı Levent Mıstıkoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kuruluna başarılar diler, Hatayspor yönetimine güvendiğimizi ve her alanda destek vereceğimizi ilan ediyoruz.

Önceki dönemlerde Hatayspor’a hizmet veren başkan ve yönetimlere de vefa duygusuyla teşekkür ederiz.

25 yıldır Hatayspor’a hizmet ve destek veren Taraftarlar Derneği olarak Başkanvekilimiz Mehmet Bulanık’ın yönetimde yer alması, Dernek Başkanımız gazeteci Sadullah Ergin’in Disiplin Kurulu listesinde olması bizi mutlu etmiştir.

Derneğimizin kurucu başkanı ve halen Başkanvekili görevini sürdüren Mehmet Deviren (Komando) kongrede Hatayspor’un menfaatini gözleyen yapıcı konuşması bizi gururlandırmıştır.

Bu vesileyle Levent Mıstıkoğlu başkanlığındaki yeni yönetime ve tüm kurullara seçilenlere başarılar dileriz.  Çok iyi bir Hataysporluluğu tartışılmaz eski başkanlardan Mehmet Şaşmaz’ın birlik ve beraberlik adına kongrede yaptığı jestten dolayı takdir duygularımızı iletiyoruz.

Hatayspor, tüm Hataylılarındır. Başarı için bu yönetime destek vermek ve kenetlenmek gerektiğini vurgularken, Hatayspor camiasına sevgi ve saygılar sunarız.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER