Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHatay Stadı iyileştiriliyor

Hatay Stadı iyileştiriliyor

Hatay’ın Antakya ilçesinde 2021 yılında açılışı yapılan ve 128 milyon TL’ye mal olan 25 bin koltuk kapasiteli Hatay Stadyumu, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden orta hasar almıştı. Stadyumun hasar gören kısmı nedeniyle Trendyol Süper Lig ekibi Hatayspor, maçlarını geçici olarak Mersin’de oynama kararı almıştı.
Hatayspor taraftarlarının sabırsızlıkla beklediği stadyumla ilgili iyileştirme çalışmaları yakında başlayacak. Kulüp Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Ahmet Atıç, ihale sürecinin çok yakın zamanda gerçekleştirileceğini duyurdu. Atıç, “6 Şubat sonrası stadyumumuzda meydana gelen zararı telafi etmek için yönetim olarak tüm çabayı gösteriyoruz. Stat ihale aşamasına geldi ve Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından en kısa sürede ihale edilecek” dedi.


İyileştirme çalışmalarının 2025-2026 sezonu öncesi tamamlanması hedefleniyor. Atıç, “Hatayspor’un iç saha maçlarını yeniden Hatay Stadyumu’nda oynaması planlanıyor. Hataylıların Hatayspor’a olan sevgisini biliyoruz ve stadyumumuzun en kısa sürede hizmete açılması için mücadele ediyoruz. Taraftarlarımız rahat olsun, takımımızı gelecek sezon yuvasında görmek için var gücümüzle çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER