Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaKırıkhanHatay Vakfı Değerlere Sahip Çıkıyor

Hatay Vakfı Değerlere Sahip Çıkıyor

İhsan Aydeğer’in başkanlığını yaptığı Hatay Vakfı, Türkiye ve dünya genelindeki Hataylıları ziyaret etmeye devam ediyor.

Başkan Aydeğer, son olarak yönetim kurulu üyeleri ile birlikte aslen Kırıkhanlı olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Alparslan Bayraktar’ı ziyaret etti.

Ziyarette Aydeğer’e Sosyal Bilimler Ünv. Rektörü Musa Kazım Arıcan, E. Danıştay Baş Savcısı Halil Yılmaz, Eski Vali Lütfullah Bilgin, Orman Yüksek Mühendisi Hatay Vakfı Genel Sekreteri Reşit Uzel de eşlik etti.

VAKFIN PROJELERİ BAYRAKTAR’A ANLATILDI

Hatay’ın Türkiye’de ve dünyada etkin tanıtımını hedefleyen ve Hatay’a katma değer sağlama yolunda uluslararası işbirlikleri ile projelerini gerçekleştiren Hatay Vakfı, projelerini Bayraktar’a tanıttı. Başkan Aydeğer ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Vakfımızın yönetim kurulu üyeleriyle Hemşerimiz olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Alparslan Bayraktar Beyi ziyaret ettik. Heyetimize göstermiş olduğu yakın ve samimi ilgiye teşekkür ederiz. Vakfımızın yaptıklarını ve yapacaklarını anlattık. Bundan sonraki çalışmalarımıza katkıda bulunabileceğini etkinliklerimize katılabileceğini ifade ettiler. Kendisini Hatay’a davet ettik. Memnun olacağını ifade ettiler. Kendisini en kısa zamanda sizlerle bir araya getirmeyi planlamaktayız. Bu ziyaretimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Bayraktar’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Aydeğer, Hatay’ın tanıtımı için çalışmalara son sürat devam edeceklerini belirterek Bayraktar’dan da destek istedi. Ziyaret sonunda Aydeğer, Bayraktar’a vakfın projelerinin yer aldığı kitabı takdim etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER