Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHatay Yeni Medya Eğitimi

Hatay Yeni Medya Eğitimi

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ile “Bir İz Dayanışma Derneği” iş birliğinde gerçekleştirilen “Hatay Yeni Medya Eğitimi”nin sertifika töreni, Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Rektör Prof. Dr. Veysel Eren’in yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ersin Can ve Prof. Dr. Mehmet Turan da katıldı.

Ardından açılış konuşmasını “Bir İz Dayanışma Derneği” Proje Koordinatörü Dilara Eldaş gerçekleştirdi. Eldaş, projeyle öğrencilere yeni medya alanında yeni ufuklar açmayı hedeflediklerini belirtti.

Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ise açılış konuşmasında, projenin deprem sonrasında özellikle kadınlara katkı sağlamayı hedeflediğini vurguladı. Katılımcılara verilen eğitimin, onların kendilerini daha da geliştirmelerini ve bu eğitimi gelir getirecek bir mesleğe dönüştürmelerini beklediklerini ifade etti.

Açılış konuşmalarının ardından, eğitime katılanlara sertifikaları Rektör Prof. Dr. Veysel Eren, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ersin Can ve Prof. Dr. Mehmet Turan tarafından takdim edildi. Tören, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER