Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberHatay’da 176.6 Kg Kokain Ele Geçti

Hatay’da 176.6 Kg Kokain Ele Geçti

İskenderun açıklarında kontrollü bir şekilde durdurularak muhafaza altına alınan ve limana yaklaşması sağlanan Liberya bandıralı gemide yapılan aramada 176 kilo 600 gram kokain ele geçirildi.

İlimiz İskenderun Körfezi açıklarında durdurulan Liberya bandıralı bir gemide, 176 kilo 600 gram kokain ele geçirildi. Hatay Emniyeti Narkotik Polislerinin büyük başarısı olarak kayıtlara geçen operasyon, Perşembe günü gerçekleşti.
Hatay Narkotik timleri ile Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik koordineli bir çalışma yürüttü. Liberya bandıralı geminin Türkiye’ye uyuşturucu madde getireceği bilgisine ulaşılması üzerine, gemi takibe alındı.
İspanya’nın Valencia Limanı’ndan hareket edip Mersin Limanı’na ulaşan gemi, dün saat 13.00 sıralarında İskenderun Limanı’na gitmek harekete geçti. Ekiplerin takip ettiği gemi, İskenderun Körfezi açıklarında kontrolü bir şekilde durdurulup arama yapıldı. Yapılan aramada, konteynere gizlenmiş, 161 parça halinde 176 kilo 600 gram kokain ele geçirildi.
Kokainin, Türkiye üzerinden Irak’a gönderilmesinin amaçlandığı bilgisi verildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER