Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHatay’daki Oda ve Borsa yöneticileri bir araya geldi

Hatay’daki Oda ve Borsa yöneticileri bir araya geldi

Antakya Ticaret Borsası (ATB) ev sahipliğinde ilimiz genelinde faaliyet göstermekte olan Odalar ve Borsalar İstişare Toplantısı Pazartesi Antakya Şehir Kulübü’nde gerçekleşti.
Toplantıya; Antakya Ticaret Borsası, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, Reyhanlı Ticaret Borsası, Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası, Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, İskenderun Ticaret Borsası, İskenderun Deniz Ticaret Odası, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası, Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları ile Genel Sekreterler katıldı.
Toplantıya ev sahipliği yapan Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Celal Mursaloğlu; Antakya, İskenderun, Reyhanlı, Kırıkhan, Dörtyol ve Erzin Borsa ve Oda Başkanların seçilmelerinden ötürü kutladı, başarı diledi ve sonrasında şu kısa konuşmayı yaptı.
“Temsil ettiğimiz makamların öneminin hepimiz idraki içerisindeyiz. Bunun içindir ki, bölgemizde birlik ve beraberlik içerisinde hareket edebilmeyi, ortak tavır belirlemeyi, ortak projelerle bölgemizi ve ilimizi güçlendirmeyi arzu ediyoruz. Bu kaynaşma ve kucaklaşmayı çok önemsiyoruz. Bölgemizin itici gücü olan, Borsa ve Odalarımızın hizmet kapasitesi güçlü, hizmet kalitesi yüksek Oda ve Borsalar haline getirmek, birlikte güçlenmemizden geçmektedir. Bölgemizde ki tarım, ticaret ve sanayinin sıkıntılarını ve çözüm önerilerini, bölgemizi ve ilimizi ilgilendiren her türlü problemlerin çözümünde inisiyatif alarak, birlikte güçbirliği oluşturarak çözebiliriz. Bu tür ortak tavırlar, bölgemizi ve ilimizin gelişmesine ve ayağa kalkmasına vesile olacaktır.
Binlerce yıldır birlik, beraberlik, kardeşlik ve barış içinde yaşayan Hataylıların bu yaşam biçimi, en gencinden en yaşlısına kadar tüm bireyleri kucaklayan bu yaşam biçimimizi kötü niyetli hiçbir gücün bozamayacağını ve bu olayların Hataylıları bir birinize daha fazla yaklaştırdığını herkese göstermemiz lazımdır.
Antakya’mıza gelerek bizleri onurlandırdığınız için teşekkür eder, hep beraber bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğumuzu belirtmek isterim.”
Oda ve Borsa Başkanları yanı sıra Meclis Başkanları ile yöneticilerinin toplantısında karşılıklı işbirliği konuları ele alındı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER