Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaKonyaHatay'dan Konya'ya gönül köprüsü

Hatay’dan Konya’ya gönül köprüsü

Hataylı gönül insanı Doktor Serdal Kanuncu’nun organizasyonuyla, Konya Ereğli Engelsiz Yarınlar Derneği ile ortak bir gayret ve işbirliği ile Hatay Defne Engelliler ve Gönüllüler Derneği Konya Ereğli’ye davet edildi.

Deprem sonrası Konya Ereğli’de Aile Hekimliği görevini sürdüren Dr. Serdal Kanuncu, ‘Hatay’dan Konya’ya gönül köprüsü ziyaretiyle ilgili yaptığı değerlendirmede, şu sözlere yer verdi:

“Hem depremden etkilenen hem de birçok farklı engeli bulunan kardeşlerimizin moral gezisi yapmasını sağladık, özellikle bu gönül köprüsündeki dayanışma ve güzel insanlık görülmeye değerdi.

Hataylı kardeşlerimiz ile Yeşil Ereğli’de hem gezdik hem dertleştik, hem de çaldık ve söyledik. Umarım Hatay’ımızın ve insanının sorunları hızlıca azalarak yok olur. Refah ve mutlu günlerine kavuşuruz.

Bu değerli sosyal sorumluluk çalışmasına emek veren ve katkı sunan her iki şehirdeki Kaymakamlarımıza, Belediyelerimize, Derneklerimize ve de bilhassa özel bireylerimize şükranlarımı sunarım; biz birlikte güzeliz.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER